четвъртък, 29 март 2012 г.

Тест за интелигентност

Близките и приятелите ви може и да ви обясняват с възхитен поглед колко сте интелигентни, но докато не подкрепите подобни твърдения с резултатите от поне един тест за интелигентност, те си остават само непотвърдени слухове. Решаването на този тест ще ви помогне не просто да бъдете интелигентни, но и да имате официално доказателство за това.

1. Интелигентен ли сте?
а) Разбира се!!! Дори имам сертификат за това, удостоверяващ парадигмата на концептуалното проникновение на интелектуалната изначалност, заложена в еволюционната схизма на моето амплоа!!!
б) Момент да попитам във facebook, да видя колко хора ще харесат това...
в) Ти на кого викаш интелигентен, бе, ей!

2. Можете ли за решавате логически задачи?
а) Решаването на една логическа задача е заложено в нейното ортодоксално битие, където се крие неизвестна величина, даваща ни усещане за безтегловна безкрайност!!! И точно в това е смисълът на логиката!!! Да съумеем да съхраним хипотенузата!!!
б) Тестовете във фейсбука много логически ги решавам, да!
в) Начи, глей сега! Ти мен задачи няма да ме караш да решавам!


3. Вярно ли е за Вас твърдението, че сте начетен човек?
а) Бидейки начетен човек, аз се конструирам парадоксално в нищетата на всеобхватността!!! Какво са страниците в една книга, ако не монументална отложена лихва за една свръхнова обелка от кромид лук!!!
б) Е, как да не е вярно, на ден изчитам по стотина статуса!
в) Кой го е казал тва, бе, кой! Само да ми дойде!

4. В една редица имате кръг, триъгълник и квадрат. В редица под нея - кръг, два триъгълника и три квадрата. Колко квадрата има в третата редица?
а) Квадратът се индивидуализира предимно с това, че е лишен от виталитета на триъгълника, в качеството му да не бъде кръг!!! Всичко живо е квадрат, до онзи квалитетен миг, в който пясъкът вече не е антропологистичен!!!
б) Кво ще ги правя толкоз квадрати, бе? Аз само с кръговете в Google + не мога да насмогна. Теб добавих ли те вече?
в) Каква трета редица, какви пет лева, бе! На мен за тия квадрати ми плащат, ти знайш ли я тая работа!

5. Владеете ли чужди езици?
а) Овладяването на езика поражда чрезвичайно урбанизиране на изотропните неправилни глаголи!!! Овладяният чужд език е фрустрация на падежа, реабилитирана в трето спрежение!!!
б) Покрай фармвила, острова и онуй там, дето строиш град що чужди думи научих, ехеее...
в) Начи, само да е влезъл некой чужд език у нас, не отговарям!

6. Имате ли богата обща култура?
а) А нима е възможно една култура да бъде богата без конгломеративна сеизмичност!!! Къде остава културата на неосъзнатата фламбираност!!! На върха на Айфеловата пирамида в тайванската столица Мадрид!!!
б) Да, бе, нали ти разправям за фармвила, там много култури имам, ама преди малко минах с трактора и ги ожънах и сега нямам нищо, ама ей сега ще сея пак и до два дни ела да видиш богата култура на какво се вика!
в) Бе, да ти го култУра на въпроса!

7. Ако дмбруц е вджлзъц, но вджлъц не е скрумблъц, то тогава дали драмглъц няма да дмбруц?
а) Драмглъц би могъл да дмбруц само в луминисцентните условности на първобитната далновидност на скрумблъц!!! Но не и без дмбруц да драмглъционизира скрумблъцността!!!
б) Тия мрежи не ги знам, нови ли са? Ще ми пратиш ли френд рикуест?
в) Тия не ги познавам. Къф им е проблема, отварят ли ми се нещо, а?


8. Какво е МЕНСА?
а) Теоретиците са обусловени по този въпрос!!! За едни МЕНСА е начало на разграничимата разпръснатост, за други - няма сведения за цената на лабораторния ламинат!!! Но всечи член на МЕНСА знае, че без стратосферичен анализ няма великденски премии!!!
б) Ейй, тва го беше споделил един пич на стената си... Не бяха ли това общите правила за ползване на linkedin или pinterest?
в) Туй май е онуй, дето на мойта всеки месец й идва... Ама ше му покажа аз как се идва!

Преобладаващи отговори "а":
Вашата интелигентност е удивително инвизибилизирана, т.е. хич я няма, но за сметка на това сте удивителен потребител на удивителен знак, пристрастен към речници за чужди думи. Лекувайте се!!! Спешно!!!

Преобладаващи отговори "б":
Притежавате неизчерпаемата интелигентност на багер, итонгово блокче и счупена тенджера от старо пиратско съкровище, взети заедно. Имате огромен принос за собствената си социална интеграция, поне до момента, в който все пак се наложи да натиснете Shut Down.

Преобладаващи отговори "в":
Интелигентността е правила няколко боязливи опита да мине покрай Вас, за задържане не говорим, но след поредната заплаха да й видите сметката, е предпочела да Ви заобикаля отдалеч. И, не, няма да дойде пак следващия месец!

3 коментара:

  1. Ха-ха-ха! От А-отговорите ми се преплетоха очите и ми се изпоти мозъка. Добре си ги надиплила!

    ОтговорИзтриване
  2. Самата Павлинка не може да е от третите. Не е мутра-биткаджия. Не е и от вторите, защото багера и блокчето не могат да си служат с такава словесна еквилибристика. Остава да е от първите - тоест нуждае се от спешно лечение!

    ОтговорИзтриване
  3. И... имаме познал верния отговор! :))

    ОтговорИзтриване